La egalitate de puncte cu alte trei formații, Flacăra Horezu, pe primul loc în Liga a III-a


• nou-promovata din Treapt a devenit o «sperietoare» pentru echipele din Seria C
Sigura echipă din județul nostru care evoluează în fotbalul profesionist românesc merge din bine în mai bine. Chiar dacă a promovat în această vară la nivelul Ligii a III-a, campioana Vâlcii din sezonul 2017/2018 face, deja, furori în Seria C din eșalonul al treilea valoric. După două remize înregistrate în debutul sezonului contra unor formații destul de incomode, Sporting Roșiori și AFC Hermannstadt II, Flacăra Horezu a bifat trei victorii consecutive. Rând pe rând, au căzut pradă fotbaliștilor horezeni grupări precum Viitorul Domnești, Flacăra Moreni și Atletic Bradu. Ultima dintre aceste formații s-a înclinat în fața trupei pregătite de antrenorul-jucător Adi Popa chiar sâmbăta trecută, pe stadionul „Treapt” din Horezu. Atunci, vâlcenii s-au impus la scor de neprezentare, 3-0, Atletic Bradu nereușind să marcheze nici măcar golul de onoare. Reușitele formației nostre au fost semnate de Ionuț Neamțu (în prima repriză), Sebastian Bobină (la zece minute după începutul reprizei secunde) și nimeni altul decât antrenorul-jucător Adi Popa (în preajma minutului 90).
În urma acestui succes, Flacăra Horezu a acumulat 11 puncte în clasamentul Seriei C, dintr-un total de 15 care puteau fi obținute până în acest moment. Prin prisma faptului că unele dintre echipele fruntașe s-au împiedicat în runda cu numărul cinci, Flacăra Horezu a avansat până în plutonul de patru formații care domină această întrecere. La egalitate de puncte cu echipa noastră se mai află Turris Oltul Turnu Măgurele, AFC Astra II și Unirea Bascov. Doar golaverajul a făcut ca echipa horezeană să nu urce în fotoliul de lider al Seriei C, însă, oricum, rezultatele înregistrate până în acest moment de jucătorii echipei din Treapt sunt de-a dreptul meritorii dacă ținem cont de faptul că aceasta este nou-promovată.

Urmează un meci greu la Brașov

Runda următoare, programată la finalul săptămânii viitoare, Flacăra Horezu va avea parte de un test destul de dificil. În cadrul etapei a șasea din Seria C, gruparea horezeană se va deplasa în fieful brașovenilor de la ACS Municipal, trupa de sub Tâmpa fiind ocupanta poziției a șasea în clasament, cu nouă puncte acumulate până în acest moment. Meciul se anunță unul dintre cele mai interesante programate în cadrul acestei etape, învingătoarea acestei partide având posibilitatea, în funcție și de scorurile care se vor înregistra în alte meciuri, să urce pe primul loc al clasamentului.

Posting....