Întâmplare șocantă într-o comună din Vâlcea: un bătrân de 92 de ani a fost bătut și tâlhărit de un adolescent


La data de 18 august 2020, polițiștii Municipiului Drăgășani au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat de 92 de ani, din comuna Ionești, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.
„La fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani și Secției 4 Poliție Rurală Prundeni care au constatat că cele sesizate se confirmă. În fapt, în noaptea de 18 august, o persoană de sex masculin a pătruns în locuința bărbatului de 92 de ani, unde ar fi exercitat acte de violență asupra bătrânului și i-ar fi sustras suma de 2.000 de lei”, au informat reprezentanții IPJ Vâlcea.
Pentru bătrân a fost solicitată o ambulanță, el fiind transportat la o unitate spitalicească în vedere acordării de îngrijiri medicale.
„În baza informațiilor deținute și a cercetărilor efectuate s-a reușit identificarea unui tânăr de 16 ani, din satul Dealu Mare, bănuit de comiterea faptei. În urma administrării probatoriului, organele de cercetare penală au dispus reținerea tânărului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de 19 august să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au mai informat reprezentanții IPJ Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea
Sursă foto: Arhivă