În urma unui control de rutină, poliţiştii au reuşit identificarea unui autoturism sustras din comuna Măldăreşti


În noaptea de 19/20 iulie 2012, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Horezu, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe DN 65 C, în comuna Măl­dă­reşti un autoturism marca Volks­wagen.

Întrucât conducătorul auto nu a respectat indicaţiile poliţiştilor, sustră­gându-se controlului, oamenii legii au procedat la urmărirea autoturismului pe o distanţă de aproximativ 4 km.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că autovehiculul a fost sustras, în cursul nopţii, din curtea locuinţei lui Adrian. A., din comuna Măldăreşti, de către F. I., de 17 ani, din localitate, care se şi afla la volanul autoturismului în momentul opririi de către oamenii legii.

După verificarea în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În continuare, poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.