IMPORTANT: CEZ prelungește programul de lucru cu clienții


Reprezentanții CEZ Vânzare au făcut cunoscut, prin intermediul unui comunicat de presă, noul program al Centrelor de Relații cu Clienții din Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu și Alexandria. Astfel, începând de marți, 22 iunie 2021, acestea își prelungesc programul de lucru.
Centrul de Relații cu Clienții CEZ Vânzare din Râmnicu Vâlcea (strada Știrbei Vodă, nr. 7, județul Vâlcea) își prelungește programul de lucru cu publicul, derulându-și activitatea cu clienții de luni până vineri, în intervalul orar 07.30 – 16.30 (cu pauză de prânz între 12.30 – 13.00).
Pentru zero timp de așteptare, furnizorul recomandă rezervarea online a vizitelor la https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/. Clienții vor fi întâmpinați în continuare de aceeași echipă dedicată, iar contractele, serviciile și produsele rămân valabile și neschimbate.
Programul Centrelor de Relații cu Clienții CEZ Vânzare din Alexandria, Târgu Jiu și Râmnicu Vâlcea se va prelungi cu 1 h, cu respectarea strictă a măsurilor sanitare de prevenție împotriva răspândirii virusului SARS – COV2.

Bine de știut

Clienții de energie electrică CEZ Vânzare vor continua să beneficieze de energie și după data de 30 iunie 2021, chiar dacă nu au optat încă pentru o ofertă pe piața liberă. Aceștia își pot alege o ofertă avantajoasă din portofoliul CEZ Vânzare chiar de acasă, online, fără a fi nevoie de deplasare. Tot ce trebuie să facă aceștia este să acceseze pagina www.cezinfo.ro/liberalizare/, să completeze corect datele și să aleagă oferta dorită. După validarea datelor, aceștia vor primi contractul prin canalul de corespondență agreat.
Furnizorul CEZ Vânzare a pregătit o gamă diversă de oferte de energie și gaze naturale care se pot contracta 100% online și în My CEZ, portalul web sau aplicația mobilă.
Chiar și după schimbarea acționariatului, din 31 martie 2021, CEZ Vânzare rămâne același furnizor de energie și gaze naturale de încredere, preocupat în permanență pentru a identifica cele mai potrivite soluții pentru clienții săi. CEZ Vânzare își va continua angajamentele și parteneriatele, respectând clauzele contractuale și relația comercială cu clienții săi, în timp ce canalele de comunicare și contact rămân neschimbate.

Despre Grupul CEZ în România

Grupul CEZ în România este reprezentat prin nouă companii – Distribuţie Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development, TMK Hydroenergy Power si CEZ ESCO România. Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. După procesul de separare a activităţilor (unbundling) încheiat cu succes în anul 2017, Distribuţie Energie Oltenia (fostă CEZ Distribuţie) asigură alimentarea cu energie electrică a şapte judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.
CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar şi furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienţi casnici şi industriali care depăşeste 1,3 milioane de clienţi. Grupul CEZ deţine în România şi cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, în zona Dobrogea, la Fântânele, Cogealac şi Grădina. Parcul Eolian a însemnat o investiţie de 1,1 miliarde euro şi contine 240 de turbine eoliene cu o putere totală instalată de 600 MW. Întreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusă în funcţiune la sfârşitul anului 2012.
Începând cu anul 2018, CEZ ESCO România oferă soluţii de eficienţă energetică în sectorul privat. Compania oferă servicii complete, de la consultanţă la proiectare, de la management de proiect, la implementare proiectelor energetice complexe (soluţii de încălzire, de răcire şi/ sau alimentare cu energie).
Direcția Comunicare și Marketing a CEZ România