Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 septembrie 2019

Ieri, „Sinucidere” în direct la Consiliul Județean


Advertisements

• Gheorghe Folea și-a semnat singur sentința de ieșire din legislativ dar și din PNL, votând alături de majoritatea PSD-ALDE-PER
Gest spectaculos și complet neașteptat al unuia dintre cei mai vechi aleși liberali din CJ care a decis să se alăture Puterii și să voteze împotriva propriului partid. Doctorul Gheorghe Folea a ridicat mâna în favoarea aprobării Proiectului de hotărâre privind darea în administrarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea, a unor spații care aparțin domeniului public al Județului Vâlcea, situate în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Maior V. Popescu, nr.8, județul Vâlcea. În practică, era pentru a doua oară când președintele CJ cerea ajutorul Opoziției pentru aprobarea unui spațiu de 203,42 mp împărțite în nouă birouri la etajul doi al imobilului „Centru Militar Județean”. Prima dată, proiectul, care avea nevoie de două treimi din voturile membrilor, fusese trântit de PNL în toamnă.
„Un membru de partid adevărat nu face așa ceva. Nu am nici o explicație sau informație despre gestul domnului Folea. Vom respecta Statutul și va suporta consecințele…” a fost singura declarație dată de președintele PNL Vâlcea despre „dezertarea” doctorului Folea.

Etichete: , ,

Alte articole de la Actualitate