Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 august 2019

Gutău a dat vestea cea mare: pe Calea lui Traian se va circula pe patru benzi


Advertisements

În urmă cu puțin timp, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea, primarul orașului a venit cu o precizarea foarte importantă. Conform spuselor lui Mircia Gutău, circulația pe Calea lui Traian, pe toate cele patru benzi, se va relua mai curând decât ne-am aștepta. Astfel, chiar dacă traficul nu va fi permis și pe străzile Regina Maria ș Știrbei Vodă (pe capetele dinspre șantier), acolo unde se va mai lucra, circulația integrală pe cea mai importantă arteră rutieră a orașului va fi posibilă începând cu data de 15 septembrie. Să vedem dacă declarațiile primarului Gutău vor fi și confirmate de realitate.
Dacă se va întâmpla așa, circulația prin centrul orașului se va îmbunătăți și fluidiza simțitor, părinții care își duc copiii la școlile din oraș cu mașina având evident motive de bucurie.

Pasajul pentru pietoni nu va fi deschis acum!

De asemenea, primarul Râmnicului a oferit și câteva declarații legate de circulația pietonilor prin centrul orașului. Pasajul din buricul târgului nu va fi funcțional deocamdată, el urmând să fie inaugurat spre sfârșitul anului. Până atunci, în zona centrală a orașului, pietonii vor putea traversa (regulamentar) Calea lui Traian doar pe la mall și Tribunal.

Alte articole de la Actualitate