Două accidente grave într-o oră şi cinci minute pe DN 7


Marțea neagră pe DN 7, când la ora 16.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producea unui eveniment rutier pe DN 7-Proieni. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că A. Alish, de 44 de ani, cetăţean bulgar a condus un autoturism pe DN7 – Proieni, din direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, iar la km. 211+500 m, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul din partea dreapta, după care a fost proiectat în şanţul de pe celălalt sens de mers.
În urma impactului, S. Rosita, de 24 de ani, cetăţean bulgar a decedat, iar două minore au fost rănite, S.R. de 9 ani, diagnostic TCC mediu, GSS 13, hematom extradoral frontal, multiple escoriaţii ambele membre inferioare prin accident rutier şi V. F., de 3 ani, diagnostic TCC acut minor, plagă contuză parietală, traumatism toraco-abdominal, fractură costală hemitorace drept. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.
După o oră şi cinci minute, dispecerii IPJ Vâlcea au primit un apel pe SNUAU 112  prin care se sesiza producerea unui alt accident rutier tot pe DN7, dar ,de data aceasta, pe raza localităţii Câinenii Mici. Echipa operativă s-a deplasat la  faţa locului stabilind faptul că, la km 231+580 m, D. Adrian, de 48 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism, din direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un ansamblul format din autotractorul, ce tracta o semiremorcă. Din accident, a rezultat rănirea gravă  a conducătorului auto şi rănirea uşoară  a Elenei D., de 44 de ani, pasager  pe bancheta dreapta faţă. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor rutiere.

Posting....