Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2020

CREȘTE IAR numărul vâlcenilor internați în stare gravă!


Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Vâlcea, transmise în seara de 14 septembrie 2020, pe teritoriul județului nostru au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.586 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 102 persoane confirmate pozitiv. Starea de sănătate a acestora este următoarea: 44 sunt asimptomatice și cu forme ușoare, 53 au forme medii și 5 sunt internate în secția ATI.
În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea șapte persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 720 din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei. În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 14.598 de teste.
„În baza Legii nr. 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 18 de decizii de izolare și 17 de decizii de carantină. În prezent, 446 de persoane se află în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 297 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu)”, au transmis reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
• Material realizat cu sprijinul DSP Vâlcea

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate