Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 august 2019

Comunicat de presă din partea deputatului Cristian Buican: „Rădulescu îşi finanţează răzbunările politice din banii vâlcenilor”


Advertisements

După ce, în ultima perioadă, preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a dezvăluit o serie de ilegalităţi şi episoade de incompetenţă ale conducerii Consiliului Judeţean Vâlcea, „presa de casă” a lui Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea şi al Consiliului Judeţean, finanţată din bani publici, a început un atac furibund la adresa deputatului liberal. Astfel, în ultimele două săptămâni, prin publicarea unor materiale de presă în 3-4 publicaţii vâlcene, se încearcă insinuarea unor minciuni despre deputatul Cristian Buican sau despre filiala Vâlcea a PNL. De la inventarea cifrelor unor sondaje de opinie şi până la acuze mincinoase despre jigniri şi bătăi, cele 3-4 „tonomate” din presa vâlceană încercă să-l denigreze pe preşedintele liberalilor vâlceni, cu orice preţ. Deputatul Cristian Buican, infirmă categoric toate minciunile prezentate în presă în ultima perioadă cu privire sondaje de opinie realizate de PNL Vâlcea sau la eventuale fapte şi comportamente reprobabile din cadrul filialei Vâlcea a PNL şi îşi exprimă public regretul privind transformarea unor mijloace media în instrumente de propagandă ale domnului Constantin Rădulescu şi PSD Vâlcea. Mai mult decât atât, deputatul Cristian Buican este de părere că este inadmisibil să foloseşti bani publici pentru a comanda atacuri mincinoase la adresa adversarilor politici şi solicită public intervenţia organelor abilitate.
Parlamentarul liberal vâlcean consideră că aceste atacuri mincinoase comandate la adresa sa se datorează faptului că, în ultima perioadă, a dezvăluit o serie de ilegalităţi şi episoade de incompetenţă de care a dat dovadă domnul Constantin Rădulescu, în activitatea sa administrativă, remunerată din bani publici, cum ar fi: întârzierea, nepermis de mare, a implementării programului „Lapte, corn şi măr” în şcolile judeţului Vâlcea; închiderea celei mai vechi cule din România din cauza incompetenţei administrative a conducerii CJ Vâlcea; incapacitatea domnului Rădulescu de a asigura o finanţare corespunzătoare administraţiilor publice locale; repartizarea ilegală a fondurilor publice pe criterii politice şi de grup; dezastrul implementării unor proiecte importante pentru judeţ pe zona de deşeuri menajere; folosirea instituţiilor din subordinea CJ pentru angajarea lipitorilor de afişe; lipsa de implicare în urgentarea lucrărilor la autostrada Sibiu-Piteşti etc.
„După ce, în ultimele luni, mi-am permis să atrag atenţia public asupra ilegalităţilor şi incompetenţei conducerii CJ Vâlcea, observ că s-a demarat o campanie de denigrare a subsemnatului. Deranjant este că această campanie este finanţată din bani publici, ceea ce nu este doar imoral, dar cred eu că este şi ilegal. Dacă instituţiile abilitate ale statutului ar face o analiză, ar observa că publicaţiile care mă atacă, minţind grosolan, au cele mai mari contracte cu CJ Vâlcea şi cu instituţiile subordonate. Văd că laşitatea domnului Rădulescu este mai mare decât incompetenţa care-l caracterizează. Rolul presei trebuie să fie acela de a informa corect cetăţenii şi de a analiza, la sânge, activitatea puterii. Din păcate, o parte a presei vâlcene nu face acest lucru, ceea ce aduce grave prejudicii întregii bresle”, a declarat deputatul Cristian Buican.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate