Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 octombrie 2019

Comunicat de presă: Autorizațiile de mediu și autorizațiile integrate de mediu trebuie vizate anual la Agenția pentru Protectia Mediului Vâlcea


Advertisements

Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea informează pe toți titularii/deținătorii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu, despre apariția Ordinului nr. 1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu, publicat în Monitorul Oficial al României Partea I nr. 967/15.11.2018.
Prezenta procedură reglementează condițiile de solicitare, de aplicare sau de respingere a vizei anuale a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu, in acord cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 195/2005 din 22 decembrie 2005 privind protecţia mediului, aprobată prin Legea nr. 265/2006 cu modificările și completările ulterioare.
Având în vedere faptul că Autorizaţia de mediu şi autorizaţia integrată de mediu îşi păstrează valabilitatea pe toată perioada în care beneficiarii lor obţin viza anuală, toți titularii/deținătorii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu trebuie să solicite (viza anuală) la Agenția pentru Protectia Mediului Vâlcea în fiecare an cu minim 60 de zile înainte de ziua și luna în care a fost emisă autorizația de mediu sau autorizația integrată de mediu.
Precizăm că pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife.
• Director executiv, ing. Alin Iulian VOICESCU
• Purtător de cuvânt, cons. Alina ISTOCESCU

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate