„CÎȚU MERGE LA INTIMIDARE, dar și-a găsit pe cine să intimideze… Te apucă râsul!”


Guvernul pregătește în următoarele săptămâni o ordonanță de urgență prin care va elimina cotizarea automată lunară la sindicat în cazul angajaților de la stat care s-au înscris într-o organizație sindicală. Iritat de explozia protestelor sindicale, premierul Florin Cîțu consideră anormal ca oamenii să plătească automat o cotizație și a anunțat recent că:
„Nu mi se pare normal ca oamenii să plătească automat o cotizație. Dacă cineva vrea să fie membru al unei organizații, trebuie să vedem dacă vrea să plătească, să facă efortul lunar să plătească. Eu zic că oamenii nu pot fi obligați să cotizeze. Cine vrea să cotizeze, foarte bine, dar nu trebuie să fie obligat cineva să cotizeze asta. Mi se pare că o ordonanță de urgență se poate face. Atunci a fost ordin de ministru. Dar înțeleg, trebuie să văd exact procedura de modificare. Eu vreau  OUG prin care cotizarea obligatorie la sindicat dispare!”.
Liderul CNS Cartel ALFA Vâlcea vine cu o replică extrem de tăioasă: „Cîțu nu știe legea! N-are cum să intervină pentru că a ieșit lumea în stradă când a readus austeritatea în România. Probabil se aștepta ca lumea să iasă pe stradă și să-i mulțumească pentru ce a făcut și ce vrea să facă. Cine știe ce e în capul lui?! Oricum, misiunea lui e să distrugă PNL! Am mai avut câteva discuții cu mai mulți liberali și ei sunt convinși că vor avea soarta țărăniștilor dacă o țin pe drumul ăsta! Cu Cîțu în frunte se alege praful! Să se roage liberalii să nu ajungă și președinte PNL! Mie mi-e rușine efectiv că e vâlcean de-al nostru, v-o spun sincer. Eu cred că s-a opărit când a văzut că lumea nu e așa proastă ori adormită cum mizau ei…și acum merge la intimidări d-astea și amenințări că face și drege pe legislație. Îl anunț public că primii care vor mișca suntem tot noi, sindicatele, care vom face plângere penală pentru ce-a spus! Și-a găsit pe cine să intimideze… Te apucă râsul!”

Posting....