Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 iulie 2019

Ce a făcut Bogdan Matei în prima zi la MTS?


Advertisements

În prima sa zi de mandat ca ministru al tineretului și sportului, Bogdan Matei (foto, în dreapta imaginii) a participat miercuri dimineața la întrevederea Conferinței Parlamentului European cu Guvernul României.
Reuniunea a avut loc la Palatul Victoria, iar cele două delegații au discutat despre mai multe subiecte, printre care Cadrul Financiar Multianual, viitorul UE din perspectiva sectorială, sau politicile comune de securitate și externă.
Vizita conducerii Parlamentului European a reprezentat un moment esențial pentru pregătirea preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene și a oferit părții române posibilitatea expunerii priorităților mandatului.
Tot miercuri, ministrul Bogdan Matei a avut o primă ședință cu noii colegi din conducerea MTS, secretarii de stat și directorii și a purtat și o amplă discuție și cu predecesorul său Ioana Bran (foto, în stânga imaginii), pentru o preluare cât mai funcțională și mai eficientă a mandatului.
„Sunt fericită că noul ministru al sportului este un om tânăr, dinamic și care iubește sportul. S-a arătat foarte deschis și am încercat să-l sprijin cu cât mai multe idei și informații care să îl ajute să se acomodeze mai repede cu noua funcție, pentru că știu cât de greu este în primele zile, am trecut și eu prin asta. Sunt convinsă că va face treabă bună, îl văd optimist și determinat și cu siguranță va continua toate proiectele importante de la MTS. Îl asigur că la rândul meu îi arăt aceeași deschidere și voi fi mereu disponibilă ori de câte ori va avea nevoie de un sfat sau de o părere și îi doresc mult succes!”, a spus Ioana Bran.
„M-am bucurat să văd cât de apreciată a fost colega mea Ioana Bran pentru munca depusă aici la MTS și vreau să-i mulțumesc pentru deschidere și pentru suportul pe care mi l-a arătat pentru a-mi ușura preluarea mandatului și intrarea în atribuții. Voi continua, cu siguranță, toate lucrurile bune și proiectele ambițioase începute, vreau să avem continuitate și să progresăm cu toate inițiativele și planurile pe care MTS le are în acest moment. Vom continua toate obiectivele asumate în programul nostru de guvernare și sper ca, indiferent de cât va fi durata mandatului meu, să realizăm lucruri frumoase, să facem o echipă și să lăsăm ceva solid în urma noastră”, a spus ministrul Bogdan Matei.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate