Caravana „Mingea e la voi” a trecut prin Râmnicu Vâlcea


• juniorii Clubului Sportiv Municipal au fost vizitaţi de Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu

Miercuri, 18 iunie, grupele de juniori ale CS Municipal Râmnicu Vâlcea s-au bucurat de o mare surpriză. Tinerii fotbalişti au fost vizitaţi de caravana „Mingea e la voi”, formată din foste glorii ale fotbalului românesc, precum Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu. Alături de aceştia s-au mai aflat Ciprian Paraschiv şi George Ştucan.

După vizita caravanei, juniorii vâlceni au primit un număr de 30 mingi de joc, acestea fiind foarte utile grupelor de copii de la CSM. În total, în cadrul acestei campanii demarate de Federaţia Română de fotbal, 15.000 de mingi vor ajunge, în mai multe etape, în posesia echipelor de copii și juniori ale membrilor afiliați.

„Prin această campanie, dorim să venim în sprijinul fotbalului acolo unde contează cu adevărat, la grupele de copii rilor naționale ale României”, a declarat Ciprian Paraschiv, directorul pentru dezvoltare fotbalistică din cadrul FRF.

„Este o campanie  bună, care sper să fie continuată. Aceşti copii trebuie să se pregătească în cele mai bune condiții, iar mingile de calitate nu trebuie să le lipsească”, a completat Gabriel Mangalagiu, directorul centrului de copii şi juniori al CSM Râmnicu Vâlcea.