Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2019

Adrian COSAC PRIMAR PENTRU VLĂDEŞTI


Advertisements

OFERTA ELECTORALĂ
Adrian COSAC
PRIMAR PENTRU VLĂDEŞTI
PROIECTE ÎN DERULARE
• Asfaltare drumuri de interes local în comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea;
• Modernizare şi dotare Şcoala gimnazială “Grigore Mihăescu”, corp A+B, comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea;
• Construcţie pod peste râul Olăneşti în comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea;
PROIECTE DE VIITOR
• Modernizare infrastructură rutieră de interes local în comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea;
• Modernizare teren de sport – Şcoala gimnazială „Grigore Mihăescu”, comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea;
• Amenajare centru civic şi piaţă publică în comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea;
• Consolidare şi modernizare drumuri locale în comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea;
• Extindere şi modernizare sistem de supraveghere şi iluminat public stradal în comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea;
• Extindere şi modernizare sediu Primărie în comuna Vlădeşti, judeţul Vâlcea.
• Extinderea reţelei de alimentare cu gaze naturale în toate zonele unde sunt solicitări;
• Extinderea reţelelor de apă potabilă şi de colectare a apelor reziduale;
• Continuarea modernizării şi consolidării aleilor pietonale şi construirea de rigole colectoare ale apelor pluviale, de o parte şi de alta a DN64;
• Construirea unei săli de sport;
Extinderea reţelei de fibră optică pentru telefonie fixă, internet şi televiziune, în satele Pleaşă, Fundătură, Trundin;
Înfiinţarea unui „Centru de Informare Turistică” pentru a pune în valoare principalele obiective turistice ale zonei;
Dezvoltarea şi păstrarea tradiţiei olăritului;
Înfiinţarea şi amenajarea unei „Tabere şcolare pentru copii”;
Dezvoltarea activităţii la „Centrul de zi” pentru copiii aflaţi în situaţie de risc;
Înfiinţarea unui „Grup de acţiune locală” (GAL) pentru a putea rezolva proiectele atipice;
Lucrări de îmbunătăţiri funciare de-a lungul pâraielor, torenţilor şi a zonelor cu alunecări de teren;
Implementarea proiectului privind aprobarea nomeclatorului stradal al localităţii Vlădeşti, prin înregistrarea datelor în sistemul informatic RENNS – Registrul Electronic Naţional al Nomenclaturilor Stradale;
Mobilizarea şi menţinerea unui ritm susţinut de activităţi specifice de modernizare a domeniului public, astfel încât să obținem un grad ridicat de înfrumusețare a localităţii;
Implementarea proiectului de colectare selectivă a deşeurilor, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Vâlcea.

Dragi concetățeni,

Pe 5 noiembrie 2017, vor avea loc alegeri pentru funcția de primar, iar acesta este un moment extrem de important, deoarece în calitate de candidat şi de viitor primar prin votul dumneavoastră, împreună cu membrii consiliului local, ne propunem să luăm cele mai bune hotărâri pentru dezvoltarea şi modernizarea tuturor satelor din comuna noastră.
Am 50 de ani, sunt tatăl a doi copii, provin dintr-o familie care m-a educat în spiritul modestiei, demnității și respectului față de semeni şi am considerat că este de datoria mea să studiez și să mă perfecționez pentru a deveni un bun profesionist.
Sunt de profesie jurist, am absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității „Spiru Haret” din București, m-am specializat în Managementul Turismului, dar şi în Managementul Afacerilor, urmare absolvirii unui master din cadrul Universității din Pitești – Facultatea de Științe Economice, am absolvit cursuri de contabilitate şi achiziții publice, imperios necesare în administrația publică, unde activez din anul 2004, când am fost ales de dumneavoastră consilier local.
De atunci, am fost viceprimar în două mandate, iar în cel de-al treilea, urmare a unei Hotărâri a Consiliului Local Vlădești din 20 aprilie 2017, am fost numit primar, în urma întreruperii mandatului domnului ing. Sorin Gheorghe Ghiță, un om deosebit pe care îl respect şi împreună cu care am făcut echipă, pentru binele locuitorilor comunei noastre.
Voi fi un primar al tuturor locuitorilor comunei Vlădești, iar prin deciziile pe care le voi lua în această calitate, mă voi strădui să asigur dezvoltarea şi modernizarea tuturor satelor din comuna noastră și voi realiza investiții care să crească gradul de confort şi accesul la utilitățile publice. Voi avea grijă ca direcțiile strategice de modernizare a comunei noastre să le stabilim împreună cu dumneavoastră, prin dialog direct cu cetățenii din toate satele comunei. Sunt născut si crescut în Vlădeștii și mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al comunei, deoarece consider că am experiența profesională și managerială, pentru a administra eficient comuna noastră.
Am fost educat în spiritul modestiei, demnității și respectului față de semeni si am considerat că este de datoria mea să studiez și să mă perfecționez.
Pentru a deveni un bun profesionist, am ales să mă pregătesc în mai mult domenii și, de aceea, după absolvirea Facultății de Drept, m-am specializat în management în turism și în Managementul Afacerilor, ca urmare a absolvirii unui master, am absolvit cursuri de contabilitate și de achiziții publice, imperios necesare în administrația publică, unde activez din anul 2004, când am fost ales de dumneavoastră consilier local.
De atunci, am fost viceprimar în două mandate, iar in cel de-al treilea, ca urmare a unei Hotărâri a Consiliului Local Vlădești din 20 aprilie 2017, am fost numit primar, în urma întreruperii mandatului domnului ing. Sorin Ghiță.
Înainte de a începe activitatea în administrația publica, aproximativ 20 de ani am lucrat in domeniul turismului, unde am ocupat diverse funcții.
Bazându-mă pe studiile făcute precum și pe experiența mea profesionala și de viață, împreună cu dumneavoastră si colegii consilieri locali putem transforma comuna Vlădeștii într-o localitate modernă, care să ofere cetățenilor ei un nivel crescut de confort edilitar.
Eu, Cosac N. Adrian, mă bazez pe dumneavoastră și am încredere ca mă veți susține, atât la alegeri, cât și în activitatea viitoare, și va promit ca voi fi permanent în mijlocul dumneavoastră, pentru a găsi, împreună, cele mai eficiente soluții pentru rezolvarea problemelor comunității noastre.
Alături de echipa de consilieri, am realizat o platformă-program pe care v-o prezint și pe care dorim s-o îmbunătățim cu propunerile dumneavoastră.
Pe 5 noiembrie 2017, votați PSD, votați cei trei trandafiri și pe mine ca primar!

Cu prietenie,
Al dumneavoastră Adrian Cosac

 

 

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD, competitor politic
Cod unic de identificare AEP: 51170005

Alte articole de la Publicitate Electorală