Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2021

Accident rutier cu părăsirea locului accidentului


La data de 25 februarie, în jurul orei 07.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui acci­dent rutier, soldat cu victime omenești pe DN64, autorul accidentu­lui pără­sind locul faptei fără încuviin­țarea polițiștilor.

Astfel, conducătorul unui autotu­rism ce se deplasa în localitatea Stol­niceni, din direcția Râmnicu Vâlcea către Drăgășani, pe DN64 la km. 108+800m, în dreptul intersecției cu strada Priza Olt, la o trecere de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, a acroșat pe Ioan F, de 60 ani, care se angajase, în calitate de pie­ton, în traversarea drumului public.

În urma impactului, pietonul a fost transportat la Spitalul Județean Vâl­cea în vederea acordării de îngrijiri me­dicale, fiind diagnosticat cu „frac­tură omoplat stâng, politraumatism prin accident rutier”.

În această cauză, cercetările con­tinuă în vederea stabilirii circums­tanțelor producerii accidentului și a vinovăției. Autoturismul impli­cat în evenimentul rutier a fost înre­gistrat de camerele de luat vederi amplasate la o societate comercială din apropierea locului producerii acci­dentului rutier, urmând a fi prelucrate de specialiști în domeniu.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized