Poliția, la datorie


Dosar penal la Bunești
În ziua de 15 iunie, ora 14.00, poliţiştii din Buneşti au oprit în trafic pentru control pe DJ 650 un autoturism. La volanul autoturismului a fost legitimat un tânăr despre care se cunoaşte faptul că nu deţine acte de stare civilă, nefiind declarat la naştere. Conducătorul auto a declarat că se numește M. Gruia, are 18 ani şi locuieşte în comuna Buneşti. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Prins fără permis pe Matei Basarab
Tot în ziua de 15 iunie, la ora 11.00, P. Mircea (de 27 de ani, din Rm. Vâlcea), a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din Rm. Valcea, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că nu posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Pentru câteva furturi mărunte, un tânăr din Brezoi va sta peste 3 ani după gratii
Un tânăr de 26 de ani va executa o pedeapsă cu închisoare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru că a comis o altă infracţiune în perioada termenului de încercare.
Magistraţii Judecătoriei Brezoi au emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe G. Ion (de 26 de ani, din Brezoi), care a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate. În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, fiind sub termen de încercare, întrucât a comis mai multe furturi calificate, în luna noiembrie 2014 împreună cu alte două persoane a sustras dintr-un canton silvic trei sobe de teracotă, pe care le-au valorificat contra sumei de 300 de lei. Astfel, cele două pedepse au fost contopite, bărbatul având de executat 3 ani şi 6 luni de închisoare.
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi l-au identificat pe condamnat pe raza localităţii Brezoi. Condamnatul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.